Kontrola čokolády a čokoládových produktů

Získejte plnou kontrolu nad procesem výroby čokolády a čokoládových produktů pomocí analyzátorů NIRS 2500 chocolate nebo ProFoss chocolate, který nabízí in-line řešení přístroje zapojeného přímo do výrobní linky. Zajistěte kvalitu vstupních surovin, optimalizujte kritické výrobní kroky a zkontrolujte kvalitu finálního produktu. Optimalizace výrobních procesů je významným pomocníkem v konkurenčním boji. Tyto informace pomáhají zlepšovat kvalitu výstupních produktů.

ChocolateProcessControl 1200x500

Infratec NOVA

Infratec Nova1

Umožnuje simultánně a přesně stanovit základní složky celého zrna, mouky atd.

více

BacSomatic

BacSomatic

První přístroj, který integruje testování bakterií a somatických buněk při plné automatizaci

více

FoodScan 2 Meat

FoodScan2

Nový NIR analyzátor masa a masných výrobků.

více

JML...