Oficiální distributor laboratorní techniky FOSS v ČR a SR

FoodScanTM 2 Dairy

Chcete se dozvědět více? Kontaktujte našeho specialistu pro tento segment


Přidaná hodnota

FoodScanTM 2 Dairy je významným krokem vpřed v technologii přenosu NIR. Doba analýzy je méně než 25 sekund a u tří subskenů se měří ještě větší podíl vzorku, díky čemuž budete méně závislí na přípravě vzorku. FoodScanTM Dairy je předem kalibrován jedinečnými kalibracemi ANN, které získaly národní schválení pro měření klíčových kvalitativních parametrů.


Parametry

  • Globální ANN kalibrace: Tuk, bílkoviny, vlhkost, tukuprostá sušina (výpočtem), celková sušina
  • PLS kalibrace: Nasycené mastné kyseliny v sýru

Typy vzorků

Sýr, máslo, pomazánky, fermentované a kultivované produkty
pdf dokument
 
 Tematické články Číst více