Oficiální distributor laboratorní techniky FOSS v ČR a SR

ProFossTM 2

Chcete se dozvědět více? Kontaktujte našeho specialistu pro tento segment

 

Přidaná hodnota

ProFossTM 2 je in-line NIR analyzátor tekutých mléčných výrobků, který monitoruje několik parametrů kvality, jako je vlhkost, bílkoviny, celkové pevné látky a tuk. Měření probíhá principem laterální transmitance (prostup světla vzorkem). Jednoduše se instaluje přímo do výrobní linky,  kde umožňuje přesnější plnění cílů s výraznými úsporami nákladů.


Parametry

Vlhkost, tukuprostá sušina, tuk, sůl, celková sušina a výpočtové parametry jako protein v sušině

Typy vzorků

Máslo, freshcheese, mozzarella, řecký jogurt, tvaroh, syrovátkový a mléčný proteinový koncentrát
pdf dokument
 
 Tematické články Číst více