ProFoss™ 2 Dairy
ProFossTM 2
Chcete se dozvědět více? Kontaktujte našeho specialistu pro tento segment
Přidaná hodnota ProFossTM 2 je in-line NIR analyzátor tekutých mléčných výrobků, který monitoruje několik parametrů kvality, jako je vlhkost, bílkoviny, celkové pevné látky a tuk. Měření probíhá principem laterální transmitance (prostup světla vzorkem). Jednoduše se instaluje přímo do výrobní linky, kde umožňuje přesnější plnění cílů s výraznými úsporami nákladů. |
Parametry Vlhkost, tukuprostá sušina, tuk, sůl, celková sušina a výpočtové parametry jako protein v sušině |
Typy vzorků Máslo, freshcheese, mozzarella, řecký jogurt, tvaroh, syrovátkový a mléčný proteinový koncentrát |
|
Tematické články |
Oficiální distributor laboratorní techniky FOSS v ČR a SR